Счетоводни Услуги » Блог » Калкулатор за счетоводни услуги: Какво представлява и как да го използваме?

Калкулатор за счетоводни услуги: Какво представлява и как да го използваме?

Калкулатор за счетоводни услуги: Какво представлява и как да го използваме?Счетоводните услуги имат своя специфика, която се свързва с дадения потребител. Това е и причината да се определи точната цена на желаните услуги. За да се избегне този проблем, може да бъде използван калкулатор за счетоводни услуги, който ще ви улесни. Какво представлява този калкулатор, как се използва и каква информация дава, ще прочетете в следващите няколко реда.

Какво е калкулатор за счетоводни услуги?

Всяко физическо или юридическо лице може да използва онлайн калкулатор за счетоводни услуги. Общо взето това е една електронна форма, с чиято помощ ще се ориентирате към цената на услугите, за които искате да се абонирате. Ето и какво трябва да впишете в калкулатора, който можете да използвате напълно безплатно, стига да го откриете в интернет пространството:

 • Вид на юридическо лице (ЕООД, ООД, АД, ЕТ);
 • Вид дейност (производство, търговия, услуги, бюджетно предприятие);
 • Регистрация по ЗДДС (да или не);
 • Брой служители;
 • Дата на предаване на документи;
 • … и други специфики!

След като подадете цялата тази информация в електронния калкулатор, трябва да натиснете бутона изчисли и ще ви бъде пресметната таксата за абонамент за счетоводни услуги. В системата може да впишете допълнителни неща, така че да получите конкретната оферта. Благодарение на този калкулатор, не се налага да звъните на различните фирми и да ги питате отделно за цените.

Кой предлага калкулатор за счетоводни услуги?

Повечето счетоводни къщи имат калкулатор за счетоводни услуги, с чиято помощ помагат на своите клиенти. Това е голямо удобство, което позволява на всеки да получи оферта. Използвайки калкулатора по начина, който сме отбелязали в статията, ще получите справка за цената, а конкретната оферта може да бъде уточнена чрез лична среща, имейл или телефонно обаждане.

Ако пък се затруднявате с калкулатора, винаги можете да използвате контактната форма в сайта на счетоводната къща, където да обясните, от какви услуги се нуждаете, а ние ще ви помогнем. Тук е нужно да ви успокоим, защото работата с калкулатор за счетоводни услуги, не е никак сложна, както ще се уверите сами. Достатъчно е просто да попълните полетата, които ще забележите.

За кого е полезен калкулаторът за счетоводни услуги?

Калкулаторът за счетоводни услуги е предназначен за бързо намиране на подходящата услуга. Той е еднакво полезен за фирмите и физическите лица, които искат да получат оферта от счетоводна къща. От него могат да се възползват всички, без да се ангажират с предварително заплащане. Нека обаче да видим, кой най-често използва калкулатора и се възползва от неговите функции:

 • Физически лица;
 • Търговци;
 • Производители;
 • Фирми предлагащи услуги;
 • Транспортни фирми;
 • Бюджетни предприятия;
 • … и още много други.

Много вероятно е и вие да имате нужда от оферта за счетоводство, така че нищо не пречи да използвате дадения калкулатор. Разбира се, предложение можете да получите и директно на електронната ви поща, след като зададете въпрос използвайки формата за контакт в уебсайта.

Трудно ли се използва калкулаторът?

Не, не е трудно. Просто марките задължителните полета, давате информация за фирмата / физическото лице и кликвате върху услугите, които търсите. В самия край ще намерите бутон „изчисли“, с чиято помощ ще получите оферта. Най-често цените са фиксирани, но можете допълнително да получите обаждане или имейл, където ще намерите още важни детайли.

Въпросният калкулатор за счетоводни услуги има лесен интерфейс и е преведен на български език. По този начин винаги ще получавате актуална информация. Ако пък има нещо, което не ви е ясно, не се колебайте да влезете в контакт с екипа на счетоводната къща, за да получите съдействие.

Често задавани въпроси

Къде да намеря калкулатор за счетоводни услуги?

В интернет ще откриете калкулатора за счетоводни услуги, който е напълно безплатен.

Как да получа оферта за счетоводни услуги?

Единият вариант е да използвате калкулатор за счетоводни услуги, а другият е да поискате информация директно от счетоводната кантора, с която желаете да работите.

Колко време отнема изчисляването на счетоводни услуги с калкулатор?

Най-често цената се показва веднага, след като попълните електронната форма. Ако има технически проблем, можете да поискате оферта чрез имейл адрес или телефонно обаждане.

Информация за автора

Contact Email Icon