Счетоводни Услуги » Регистрация на фирма

Регистрация на фирма

Бърза регистрация на фирма на топ цени в София и цяла България

Регистрация на фирма на топ цени

Ние от „Счетоводни Услуги“ предлагаме регистрация на всякакви видове дружества с ограничена отговорност ООД/ЕООД, еднолични търговци ЕТ, акционерни дружества АД и други. Подготвяме абсолютно всички документи, които ще ви бъдат необходими за откриване на фирма и нейната регистрация в Търговския регистър (ТР). Можете да разчитате на качество, коректност и бързи за регистрацията на вашата нова фирма.

Каква фирма да регистрирам?

Тук зависи много от това какви са вашите планове и предмет на дейност (производство, търговия, услуги или нещо друго). Също така дали ще има повече от един собственик, с какви контрагенти ще оперира дружеството и редица други компоненти. Именно поради тази причина преди да пристъпите към регистрация на фирма е препоръчително да направите една счетоводна консултация, за да може да ви се даде правилна насока за това от какъв тип дружество имате нужда.

Каква е разликата между ООД и ЕООД?

Основната разлика е в това, че ЕООД означава еднолично дружество с ограничена отговорност и може да има само един собственик на капитала, тоест е подходящо, ако собственика на това дружество е само един. Респективно ООД е абревиатура за дружество с ограничена отговорност като при него няма ограничение за броят на собствениците на капитала. То е подходящ вариант, ако планирате фирмата да разполага с повече от един собственик.

Трудно ли се регистрира фирма в България?

Отговорът на този въпрос е много субективен, защото всичко зависи от квалификацията на лицето, което го прави. При положение, че знаете какво правите, знаете какви са всички документални и нормативни изисквания, то тогава това е лесна процедура за вас. При положение, че до сега никога не сте се сблъсквали с това нещо, то най-вероятно ще ви се стори като мисията невъзможна.

Колко струва регистрацията на фирма?

Цената за регистрация на фирма се определя от няколко компонента:

  • Държавни такси;
  • Нотариални такси;
  • Такса за посредника, който регистрира фирмата.

Първите две разходни пера са фиксирани и не подлежат на промяна, докато последното перо зависи от фирмата и адвоката, който се заема с регистрацията на фирмата.

Свържете се с нас чрез контактната форма в нашия сайт, за да може да ви обясним по-детайлно какви документи ще са ви необходими и каква е цената за регистрация на фирма, която предлагаме.

Contact Email Icon