Счетоводни Услуги » Блог » Счетоводна кантора: Как да изберем правилната?

Счетоводна кантора: Как да изберем правилната?

Счетоводна кантора: Как да изберем правилната?Всяко едно предприятие има нужда от счетоводител. Няма значение дали фирмата е голяма или малка. Счетоводството е важно, тъй като от него зависи изсветляването на бизнеса ви и коректните отношения с държавните институции. В следващите редове, ще дадем съвети относно правилния избор на счетоводна кантора. Как да откриете добри счетоводители, ще научите от тази статия.

Какво е важно при избор на счетоводна кантора?

Има някои фактори, за които трябва да съблюдавате при избор на счетоводна кантора. Не е достатъчно, да прочетете обява във вестника или интернет и да прибързате да се абонирате за услугите на счетоводителите. Ние ще ви помогнем да се ориентирате към правилното място, тъй като знаем, че се нуждаете от добро счетоводство. Ето и за какво, е необходимо да внимавате:

  • Избирайки по-малка счетоводна фирма, ще получите повече персонално внимание. По-големите кантори пък разполагат с повече ресурси, за да ви бъдат максимално полезни;
  • Насочете се към счетоводна кантора, която има опит с вида счетоводство, от което се нуждаете. Така например, ако ви трябва осчетоводяване на транспортна фирма, е добре да изберете счетоводители със стаж, които вече обслужват подобен тип бизнес;
  • Запознайте се с цените и таксите на счетоводната кантора. Те могат да варират, в зависимост от дадената дейност. Преди да се абонирате, потърсете информация;
  • Поинтересувайте се от местонахождението на счетоводната кантора. Ако тя не е във вашия град, ще се наложи да имате странични разходи за транспорт. Хубавото е, че добрите счетоводни фирми предлагат изцяло онлайн обслужване, от което да се възползвате;
  • Попитайте за услугите, които се предлагат. Има счетоводители, които ще поемат само работа по изготвяне на отчети и данъчни декларации, както и други, с чиято помощ ще получите консултации, бизнес стратегии и пълно съдействие за работата ви;

Частен счетоводител или счетоводна кантора да избера?

По-добре е да работите със счетоводна кантора, защото счетоводителите на частна практика, няма да ви обърнат много внимание. Те са заети и едвам смогват с работата, а това е не е добре за вас. Що се касае до счетоводните кантори, те разполагат с персонал, който винаги ще бъде готов да обслужи интересите ви. Вие ще имате комуникация със счетоводителите през цялото време.

Далеч сме от мисълта да лишаваме от хляб частните счетоводители. Те са полезни за по-малките фирми, които не издават много фактури, нямат големи данъци и не се налага постоянен одит. Ако сте микрофирма, можете да се възползвате от услугите им, като това ще стане на разумна цена.

Не си мислете, че счетоводната кантора, ще ви излезе прекалено скъпо. Това са остарели виждания, които в по-голямата си част са просто слухове. Тарифите на фирмите за счетоводство зависят от избора ви. Вие можете да се абонирате за пълен или частичен пакет от услуги.

Защо да се доверите на нашата счетоводна кантора?

Ние имаме дълъг опит в предлагането на счетоводни услуги в България. Работим с фирми, които действат в страната или чужбина и сме подготвени да отговорим на всяко едно предизвикателство. За нас няма невъзможни неща, както ще се уверите, ако ни потърсите. До момента имаме множество доволни клиенти и искаме да удовлетворим и вашите изисквания.

На сайта ни ще намерите информация относно всички предлагани услуги. Естествено, ще можете да направите запитване относно предложенията ни, като влезете във формата за контакт. Нашите служители ще ви върнат изчерпателен отговор, за да можете да се ориентирате правилно.

Разполагаме с персонал, който работи във всяка сфера на счетоводството. Обслужваме ефективно както големи, така и малки фирми. Грижим се да ви подсигурим комфорт и го правим с цялото си сърце и душа. Смело твърдим, че до момента сме една от счетоводните кантори с голям опит.

Финални думи

В статията ни дадохме напътствие относно избора на счетоводна кантора. Предложихме и себе си като ваш верен партньор. Искаме час по-скоро да намерите счетоводство за фирмата си, защото това е важна стъпка в просперитета на бизнеса ви. Няма да ви разочароваме, тъй че се свържете с нас. В края искаме да пожелаем успех на читателите ни и се надяваме, да сме ви били от полза.

Често задавани въпроси

Какво значи счетоводна кантора?

В счетоводната кантора работи персонал от оторизирани счетоводители, които помагат за благото на бизнеса ви. Счетоводните фирми предоставят богат набор от услуги за всякакви нужди.

Скъпи ли са услугите на счетоводна кантора?

Не, не бихме казали, че услугите на счетоводна кантора, са по-скъпи от тези на счетоводителите, които работят на частна практика. Ето защо, не бива да се страхувате да се възползвате от тях.

Информация за автора

Contact Email Icon