Счетоводни Услуги » Счетоводни консултации

Счетоводни консултации в София

Професионални счетоводни консултации в София и цялата страна

Счетоводни консултации от утвърдени счетоводители

Ако нямате познания относно данъчното облагане, осчетоводяването на фирми, социалното осигуряване, попълването на данъчни декларации или други казуси, които изискват да правите сметки, то тогава не изпадайте в паника. За вас се предлага услугата „счетоводна консултация“, която може да Ви помогне при разрешаването на всеки един проблем, изискващ намесата на счетоводител. Тук в сайта ни, ще можете да се консултирате с добрите професионалисти.

Ние от „Счетоводни Услуги“ предлагаме пълна гама от счетоводни консултации за представители на малкия и средния бизнес. Разполагаме с много голям опит и може да консултираме по всички възможни счетоводни казуси. Без значение дали става въпрос за финанси, данъци, закони, нормативи и други подобни, ние ще можем да ви окажем адекватно и бързо съдействие. При нас има колеги с повече от 20 годишен опит в областта на оперативното счетоводство, които са се сблъскали с хиляди казуси. Поради тази причина има голяма вероятност вече да сме се сблъсквали с вашият проблем и само да трябва да ви кажем каква е методологията, за да можете и вие бързо и лесно да го решите.

За кога са подходящи нашите счетоводни консултации?

Нашите счетоводни консултации са подходящи както за вече съществуващи бизнеси и дружества, които имат нужда от повече яснота по даден въпрос, така и за тепърва прохождащи бизнеси, предприемачи и стартъпи. Ние знаем, че всеки бизнес има нужда от помощ, особено когато става въпрос за дебрите на счетоводството и поради тази причина сме готови да помагаме с всички възможни сили, с които разполагаме.

На практика всеки, който не познава данъчната система и има въпроси свързани с плащане на данъци, работа с фирми, осигуровки, работни заплати и други, можете да заплати за счетоводна консултация, която ще хвърли светлина върху тези и други теми налагащи намесата на оторизиран счетоводител. Разбира се, от подобен тип консултации, могат да се възползват собственици и управители на дружества, еднолични търговци, акционери и много други.

Счетоводната консултация ще избистри някои основни въпроси, които се въртят из главата ви. Така например, ще разберете как да упражнявате дейността си, като самоосигуряващо се лице или фирма, ще научите как да се регистрирате по ДДС, какво е позволено или забранено, както и много други важни неща. Ако до този момент не сте срещали счетоводител, то тогава е време да го направите, защото информацията, която ще получите е от първостепенно значение за вас.

Предлагаме ли счетоводно консултации онлайн?

Много зависи от материята на съответния счетоводен казус. Поради тази причина едни консултации могат да се правят онлайн, но за други е по-добре личен контакт. Свържете се с нас и ни опишете какъв въпрос или проблем имате и ние ще преценим дали да направим счетоводната консултация онлайн или е по-рационално да се срещнем в нашия офис в гр. София.

Много хора нямат време за физическо посещение на счетоводните кантори, където да получат качествена консултация от истински специалисти. В този ред на мисли ви се дава възможността, да бъдете консултирани по интернет. Това се прави за ваше удобство, без да губите време в посещение на офиси, далеч от вашето местонахождение. Онлайн консултацията, не е по-различна, отколкото тази на живо и има същия положителен ефект.

Клиентът може да избере най-подходящата форма за електронна консултация, като на разположение са най-различни варианти, сред които използване на чатове и социални мрежи. За вас ще бъде назначен консултант, който ще бъде на разположение, толкова време, колкото е нужно, за да получите пълна информация. А сега ви предлагаме да се възползвате от нашите услуги, ако искате да не си блъскате главата със сметки, данъци, закони, глоби и изисквания.

Как се заплащат консултантските услуги?

Представителите на малкия и средния бизнес, фрийлансерите и физическите лица, могат да заплатят за счетоводна консултация, в зависимост от нейната продължителност. Най-често консултацията с експерт, се заплаща на час, а плащанията могат да се извършат, както към фирмената сметка на счетоводната кантора, така и на ръка срещу издаване на фактура или фискален бон. Конкретни цени за счетоводни консултации ще намерите тук в уебсайта ни.

В много от случаите счетоводната консултация трае поне 1 час, а при по-сложните казуси и по-дълго. Инвестицията ви в такъв тип услуга обаче е напълно оправдана, и ще се възвърне с времето, тъй като ще получите справка, която ще Ви бъде от полза. За времето, през което ще бъдете консултирани, можете да задавате въпроси, и да търсите решения на дадени проблеми. По този начин ще вземете максимума от срещата Ви с професионален счетоводител.

Разбира се, имате шанс да се абонирате за счетоводни консултации на дневна, седмична или месечна база, спрямо нуждите на управляваната от Вас компания. Вие може да бъдете консултирани по вътрешни въпроси свързани с оптимизиране на работния процес, бизнес стратегии, управление на печалбите и други актуални въпроси, които Ви вълнуват в наши дни.

Как протича счетоводната консултация?

Вие в ролята си на собственик и / или управител на фирма, както и физическо лице, можете да изискате счетоводна консултация по определени теми. Ако допуснем, че сте получили известие от данъчна служба за проверка, изпуснати срокове или друго, можете да попитате какви са правата ви, как да се справите в дадената ситуация, как да изготвите документи и така нататък.

Разбира се, може да дискутирате различните форми на собственост, данъчното облагане, търговските отношения с чужбина и още цял куп теми. Консултантът ще изслуша вашите въпроси, за да може да Ви даде точни и изчерпателни отговори в рамките на определено време. Колкото по-ясно се изразявате, толкова по-бързи и екзактни отговори ще получите.

За някои казуси, които изискват по-дълги отговори, се предлага възможност да отправяте питания в писмена форма. По този начин ще си спестите време от дългите задавания на въпроси и изчакването на подробни отговори. Този вид консултантска услуга, се договаря индивидуална с професионалиста, който ще обслужи вашата нужда от справки по темите.

И, ако не знаете как да се справите, със счетоводството и данъците, нямате повод за притеснение, защото ще получите точните съвети, с чиято помощ да забравите за притесненията и най-накрая да въдворите ред в бизнеса ви, и да се радвате на успехите ви. В рамките на консултацията ще получите просветление по всички запитвания, които имате.

Защо да се възползвате от услугите ни?

Ние сме млад екип предлагащ счетоводни услуги на най-високо ниво. Даваме ви възможност да се възползвате от счетоводна консултация, от която да останете доволни. В сайта ни може да откриете различни теми, по които да Ви дадем експертното си мнение, но ако не намерите вашият казус, не се притеснявайте да влезете в контакт с нас, за да Ви окажем съдействие.

Освен счетоводни консултации какви други счетоводни услуги предлагате?

Предлагаме пълно счетоводно обслужване, регистрация на фирма, годишно счетоводно приключване и пълна гама от счетоводни услуги, които са необходими за законосъобразното функциониране на всяко едно дружество.

Свържете се с нас чрез контактната ни форма, за да може да консултираме по всички счетоводни теми.

Contact Email Icon